Skip to main content
Uitgaan in Amsterdam

Wil je uitgaan in Amsterdam? In onze hoofdstad weten ze wel hoe ze een feestje moeten bouwen! Er zijn maar weinig steden waar de keuze op het gebied van uitgaan zo groot is als in Amsterdam. Zie je door de bomen soms het bos niet meer? Wij zetten de leukste uitgaansgelegenheden van Amsterdam in een handig weekoverzicht!

Uitgaan in Amsterdam op maandag

Maandag is ook in Amsterdam niet de beste dag om uit te gaan. Je kunt natuurlijk altijd naar een van de vele barretjes of restaurants om iets te drinken. Ook heb je bij Coco’s Outback altijd goede deals, zoals het cocktail happy hour tussen 22 en 23 uur. Daarnaast is Disco Dolly elke dag geopend. De muziek is net even wat anders dan bij de meeste clubs, maar zeker niet minder dansbaar!

Uitgaan in Amsterdam op dinsdag en woensdag

Vlakbij het Leidseplein is Café Bubbels gevestigd. Houd je van gezelligheid? Dan is Bubbels zeker de plek om naar toe te gaan. Bij de Bubbels is het altijd druk en qua muziek wordt er van alles gedraaid. Voordeel: op een doordeweekse dag zijn er veel minder toeristen dan in het weekend. Verder zit Het feest van Joop en Palladium dichtbij het Leidseplein. Hier heb je gegarandeerd een leuke avond!

Stappen in Amsterdam op donderdag

Vlakbij het Leidseplein zit Cooldown Café 'De Kleine'. 'De Kleine' is elke dag van de week open en het is er eigenlijk altijd feest. Er wordt verschillende muziek gedraaid, maar vooral top 40 en meezingers. Op donderdag is ook Club NYX een goede keuze. Op donderdag hebben ze feesten zoals Schuurpapier, Sugar Daddy, Slipgevaar en Stufi Billionaires. Bij NYX kun je die heupen dus wel los gooien!

Uitgaan in Amsterdam op vrijdag

De Chin Chin Club is misschien wel een van de hotste clubs van dit moment. Je kunt er terecht voor heerlijke asian fusion hapjes en cocktails. Later op de avond wordt het restaurant een club waar je tot in de late uurtjes kunt dansen onder een kersenbloesem. Bij de Chin Chin draaien ze voornamelijk hiphop en het staat er altijd vol met mooie mensen. Wil je een keer wat anders doen in het weekend? Bezoek dan ook eens de culturele hotspots van Amsterdam!

Uitgaan in Amsterdam op zaterdag

Als je van grote feesten met hippe artiesten houdt, moet je bij AIR zijn. Iedere maand treedt er wel een grote (Nederlandse) rapper op. Daarnaast organiseert AIR ook veel feesten. Als je van tropische beats en Zuid Amerikaanse sferen houdt, is Favela echt een aanrader! Houd je meer van kleinschalige clubs? Ga dan naar de Supperclub! Bij de Supperclub kun je fancy dineren, maar ze organiseren ook clubavonden waar je heel goed kunt feesten! Natuurlijk zijn er op zaterdag nog meer feesten, maar die kunnen we - helaas - niet allemaal voor je opnoemen hier. Check daarom regelmatig de Facebookpagina's van alle grote clubs in Amsterdam!

Stappen in Amsterdam op zondag

Zondag is eigenlijk niet echt een uitgaansdag, maar gelukkig heb je Thuishaven in Amsterdam! Thuishaven organiseert bijna elke zondag overdag een feest met grote (internationale) dj's. In de zomer kun je hier dansen in de buitenlucht, terwijl je in de winter staat te beuken in een tent. De feesten van Thuishaven worden altijd goed bezocht en kaartjes zijn voor een schappelijke prijs te koop. Wil je liever 's avonds uitgaan op zondag? Ga dan naar de Chicago Social Club op het Leidseplein. Bij de Chicago Social Club kan je kiezen of je wil dansen in de club of gewoon cocktails wil drinken aan de bar. Ideaal als je nog twijfelt wat je precies wil gaan doen of gewoon even wil kijken waar de meeste mensen zijn!

Wil je dit soort leuke uitgaanstips direct in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.