Skip to main content
Venae

Venae is de studievereniging voor studenten van de opleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Oefentherapie Mensendieck, HBO-verpleegkundige en ESP van de faculteit Gezondheid van de Hogeschool van Amsterdam. Deze vereniging brengt studenten met elkaar in contact en zorgt ervoor dat het lidmaatschap een waardevolle investering is. Ze beloven een interessante studententijd, waarin ook wordt gedacht aan de toekomst. De vereniging werkt samen met de Hogeschool van Amsterdam, zorginstanties, werkgevers in de zorg en het alumninetwerk.

Activiteiten

Venae organiseert verschillende activiteiten voor de leden. Denk aan activiteiten die zich richten op de studies van de faculteit Gezondheid zoals aanvullende EHBO- of AED-workshops, excursies naar snijzalen en lezingen van interessante sprekers uit de gezondheidszorg. Elke vrijdagmiddag wordt er een borrel georganiseerd in 'de Cura', dit is de verenigingsruimte van Venae. Deze borrel is geopend voor iedereen, ook als je nog geen lid bent en even de vereniging wilt leren kennen. Deze borrels zijn ook handig om te netwerken of om gewoon een gezellig praatje te maken. Leden van de vereniging krijgen korting op alle georganiseerde evenementen en omdat Venae een studievereniging is, zijn deze activiteiten geheel vrijblijvend.

Contact studievereniging Venae

svvenae.nl
info@svvenae.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.