Skip to main content
TeniSTA (tennis)

Welkom bij TeniSTA, de gezelligste en sportiefste studenten tennis vereniging van Amsterdam!

TeniSTA speelt op de banen van Tennispark Aemstelburgh, vlak bij de VU en Uilenstede. Hier hebben we de beschikking over de nieuwste gravelbanen om op te spelen. Op de website van TeniSTA kan je alle informatie vinden voor zowel leden als voor niet-leden: wat TeniSTA te bieden heeft, hoe je lid kunt worden en aankomende evenementen.

Activiteiten TeniSTA

Als lid van TeniSTA heb je:

  • Training met andere leden van de vereniging op vrijdagavond. In de zomer buiten, en in de winter gaan we gewoon lekker binnen door. De exacte trainingstijden variëren per speelsterkte.
  • Gezelligheid en sportiviteit door middel van borrels, feesten, ledendagen, weekendjes weg, clubkampioenschappen, (dubbel)toernooien en andere leuke activiteiten die al dan niet met tennis te maken hebben. Allemaal georganiseerd door onze eigen leden en commissies.
  • De mogelijkheid om vrij te spelen op alle banen van Aemstelburgh.
  • Automatisch lidmaatschap van de KNLTB, zodat je als je dat wilt mee kunt doen aan alle officiele toernooien en de competitie.

Contact TeniSTA

info@tenista.nl 
www.tenista.nl   

Bezoekadres
Tennispark Buitenveldert
Van der Boechorststraat 38
1081 BT Amsterdam

Postadres
Sportcentrum VU
Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen
 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.