Skip to main content
SVU Volleybal (volleybal)

SVU staat garant voor een geweldig sociaal volleybalseizoen! SVU telt 4 heren en 8 dames competitieteams van de 6e klasse tot 3e divisie. Naast de vaste, geheel vrijblijvende, after-trainingsborrel op maandagavond organiseert SVU elk jaar ontelbaar wilde feesten, spannende toernooien en activiteiten. Om er maar een paar te noemen: het Nachttoernooi, het SVU-Gala, SVU-wintersport en de eigen topper; het International Tournament als hoogtepunt van het jaar. Daarnaast is SVU de trotse eigenaar van een Guinness World Record! Door een wedstrijd van 85 uur te spelen hebben zij in december 2011 het Guinness Book of Records gehaald!

Goedkoopste volleybalvereniging van Nederland

SVU is één van de goedkoopste volleybalverenigingen van Nederland! Voor € 99,00 kun je bij hun als VU student een compleet seizoen trainen (er zijn bijkomende Nevobo-kosten van € 70,- voor competitiedeelname). Ook voor andere (niet-)studerenden is volleyballen bij SVU Volleybal totaal niet duur! Bekijk het kostenoverzicht van Sportcentrum VU voor alle sporten. Klik hier voor een overzicht van alle volleybalkosten.

Lid worden bij SVU

Neem dan contact op met de Technische Commissie. Wil je meeballen met de recreanten? Dan kun je op dinsdagavond om 20.30 uur binnenlopen (zorg wel voor een (kennismakings)kaart van het sportcentrum) in het Sportcentrum en aanschuiven bij de training. Zij hebben altijd plek voor enthousiastelingen!

Contact SVU Volleybal

Sportcentrum Vrije Universiteit 
Uilenstede 100, 1183 AM Amstelveen

info@svuvolleybal.nl
www.svuvolleybal.nl 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.