Skip to main content
SVU Basketbal (basketbal)

SVU Basketbal is een sportclub voor studenten in Amsterdam. Hoewel SVU verbonden is aan de VU, staat de vereniging open voor alle HBO en Universiteitsstudenten. 

Onze heren en damesteams spelen op verschillende niveaus in de Nederlandse basketbalcompetitie. Er is plaats voor zowel beginnende als ervaren basketbalspelers! Op dit moment hebben wij een damesteam, en een herenteam, op afdelingsniveau van de NBB.

Spelers worden geselecteerd op selectietrainingen door de coaches aan het academische jaar of gedurende het seizoen. Dames trainen op dinsdagavond, en heren trainen ook op donderdagavond..

Training SVU Basketbal

Elke dinsdag van 19:00 tot 20:30 worden er ook recreantentrainingen georganiseerd. Dit zijn vrije-inloop trainingen, waar basistechnieken worden behandeld en pick-up-games gespeeld worden. 

Kom een keer langs als je geïnteresseerd bent! Je bent van harte welkom

Contact SVU Basketbal

info@svubasketbal.nl
Facebookpagine SVU Basketbal

Post adres:
SVU Basketbal
Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.