Skip to main content
SVAAA

De studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) is een vereniging voor studenten van de opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze vereniging is een waardevolle toevoeging op de studie en biedt niet alleen studiegerelateerde activiteiten, maar ook plezierige activiteiten. De studievereniging heeft ook een eigen shop, waar leuke verenigingsartikelen kunnen worden aangeschaft. Denk aan verenigingstruien of doppers. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de SVAAAcademy, deze biedt ondersteuning bij vakken voor alle studiejaren en professionele trainingen.

Activiteiten

SVAAA organiseert verschillende activiteiten om studenten een leerzame en gezellige studententijd te geven. Activiteiten die worden georganiseerd zijn onder andere uitjes naar bedrijven, airshows, buitenlandreizen, gezellige borrels en sportactiviteiten. Ook is er jaarlijks het ‘DIES’ evenement. Tijdens dit jaarlijkse feest wordt de stichtingsdag van de SVAAA gevierd, op 23 maart. Leden van de SVAAA krijgen ook de kans om hun netwerk op te bouwen en uit te breiden. Dit is bijvoorbeeld mogelijk tijdens de netwerkborrels en interactieve lezingen waar je in contact kan komen met ouderejaars en professionals. Vaak vinden studenten zo een stageplek of een toekomstige baan. Ook organiseert de vereniging veel excursies en reizen om de luchtvaartsector tastbaarder te maken. Er wordt in de praktijk gekeken naar de luchtvaart en daarom worden er regelmatig dit uitjes binnen de luchtvaartsector georganiseerd. De feesten en borrels bieden de studenten wat ontspanning en de mogelijkheid om te genieten van hun studententijd.

Contact studievereniging SVAAA

svaaa.nl
bestuur@svaaa.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.