Skip to main content
SV Animoso

S.V. Animoso is de studentengezelligheidsvereniging voor de hogescholen Avans en Fontys. Ze hebben zes commissies waar je je bij kunt voegen.

De vereniging heeft een eigen hockeyteam en ze organiseren zeilweekenden en wintersportreizen. Ze hebben drie disputen, twee voor de heren en een voor de dames. Daarnaast worden er door de commissie verschillende feesten georganiseerd. De feestjes zijn altijd gezellig en goed bezocht! Ze hebben de meest uiteenlopende thema’s. Een paar voorbeelden hiervan zijn: Het foute fitness feest, zoenfeest en startersfeest. Benieuwd hoe deze studentenvereniging is? Ga dan naar het introductieweekend!

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact

SV Animoso
Postbus 1871
5200 BW ’s-Hertogenbosch

Stel je vragen via mail naar bestuur@animoso.com of vind meer informatie op de site: animoso.com

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.