Skip to main content

a.s.v. BUILD

BUILD is dé studentenvereniging voor studenten van de opleiding Build Environment aan de HvA.

A.S.V. Prosperus

De Amsterdamse studievereniging Prosperus is opgericht voor studenten Business, Finance & Law aan hogeschool Inholland Diemen.

Aureus

Aureus is the Study Association for all students of the School of Business and Economics at “de Vrije Universiteit” in Amsterdam.

BSKA

BSKA is een bruisende studievereniging voor leerlingen van de opleiding Bestuurskunde aan de HvA.

DNA

Kom bij studievereniging DNA in contact met andere studenten van de opleiding Life Sciences & Chemistry aan Inholland Amsterdam!

ForensX

ForensX is de studievereniging voor leergierige studenten van de opleiding Forensisch Onderzoek aan de HvA.

IAM Core

IAM Core is de studievereniging voor de opleiding CMD aan de Hogeschool van Amsterdam.

JuristA

Word lid van de studievereniging JuristA als student HBO-rechten van de Hogeschool van Amsterdam.

Logos

Logos is de studievereniging voor logistieke studenten aan de Hogeschool van Amsterdam.

Mimagine

Mimagine is een bruisende en sociale studievereniging voor de opleidingen Creative Business en Communicatie aan de HvA.

Sefa

Sefa is the study association of Economics and Business (EB) at the University of Amsterdam. Sefa inspires students to transcend, connecting them to their future.

SEHSO Amsterdam

Ben jij een geneeskunde- of verpleegkundestudent? Word lid van SEHSO Amsterdam en leer door middel van workshops, lezingen en borrels zowel de acute zorg als elkaar beter kennen!

SVAAA

De Studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) is voor studenten van de opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam.

Venae

Venae is de studievereniging voor de opleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Oefentherapie Mensendieck, HBO-verpleegkundige en ESP van de HvA.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.