Skip to main content
Studentenvereniging Cognatio

L.S.V. Cognatio is de landelijke studentenvereniging voor studenten van Hogeschool Tio, de particuliere hogeschool voor tourism-, hospitality-, en business management. Cognatio is een jonge en ondernemende studentenvereniging, opgericht in 2005.

Landelijke vereniging met meer dan 600 leden

De achterliggende gedachte is altijd het creëren van een verwantschap tussen studenten geweest. De naam Cognatio staat dan ook voor ‘verwantschap’. Inmiddels is Cognatio een landelijke studentenvereniging met meer dan 600 actieve leden. De vereniging is gevestigd in vijf verschillende steden in Nederland: Hengelo, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Activiteiten Cognatio

Iedere vestiging staat bekend om haar unieke activiteiten. Zo heeft bijvoorbeeld Utrecht de drukbezochte borrels in hun stamkroeg en Amsterdam de beroemde/beruchte kroegentochten. Naast borrels en feestjes worden er ook een hoop andere activiteiten georganiseerd, waaronder reisjes en netwerkborrels.

Landelijk bestuur

De vereniging wordt gestuurd vanuit een overkoepelend landelijk bestuur met daaronder een eigen bestuur per vestiging, wat de onderlinge relatie tussen het bestuur en haar leden erg persoonlijk en gemoedelijk maakt.

Lid worden van Cognatio

De studenten van alle studierichtingen van Hogeschool Tio kunnen lid worden van Cognatio. Door lid te worden leer je veel nieuwe mensen kennen, maak je snel goede vrienden en bouw je aan een waanzinnig netwerk. Kortom, met Cognatio haal jij het optimale uit je studententijd!

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden van een vereniging!

Contact Landelijke Studentenvereniging Cognatio

Oudenoord 2
3513 ER Utrecht

info@lsvcognatio.nl
lsvcognatio.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.