Skip to main content
Studenten Duik Vereniging Amsterdam (duiken)

Studenten Duik Vereniging Amsterdam (SDVA) is een duikvereniging speciaal voor studenten en oud-studenten, opgericht in 2005.

De vereniging bestaat uit een enthousiaste club duikers van elk niveau (Open Water Diver tot Instructeur). Alle mensen die een duikbrevet hebben of van plan zijn deze binnenkort te halen zijn welkom als lid. Het maakt niet uit via welke duikorganisatie je een brevet hebt gehaald, zoals PADI, NOB, CMAS, SSI, NAUI of andere.

Commissies Studenten Duik Vereniging Amsterdam

De leden zijn actief in verschillende commissies. SDVA organiseert veel duiken in de omgeving van Amsterdam. Daarnaast organiseren ze duik weekendjes weg naar Zeeland en andere bijzondere bestemmingen. Jaarlijks regelen ze een duikvakantie naar bijvoorbeeld Tenerife of Egypte.

Zwem- en snorkeltraining Studenten Duik Vereniging Amsterdam

Elke maandagavond houden ze hun conditie op pijl door een zwem- en snorkeltraining in het Zuiderbad. Afwisselend ligt de nadruk op conditie, onderwater skills of techniek. Een aantal keer per jaar zijn er speciale clinics, zoals onderwaterhockey, nettentraining (met perslucht in netten verstrikt raken) of vinslagentraining (om te leren geen zand op te woelen). Na de training duiken ze de kroeg (Café Compaenen) in voor een welverdiend biertje.

Activiteiten SDVA

Naast het duiken en trainingen organiseren ze ook veel andere (duik gerelateerde) activiteiten. Zoals een bezoek aan het Oceanium of de recompressie tank van het AMC. Ze spijkeren onze kennis bij door duiklezingen, EHBO- en quizavonden. Maar ook een filmavondje, wijnproeverij, pubquiz of Sinterklaasviering krijgt bij SDVA een duikerstintje!

Duikmateriaal huren met korting

Vanuit de vereniging is het mogelijk duikmateriaal met korting te huren, hou je je skills en conditie op peil op de trainingsavond en plan je, onder het genot van een drankje, je volgende duik met je nieuwe buddies. Kortom, DE plek voor studerende Amsterdamse duikers.

Contact Studenten Duik Vereniging Amsterdam

Vestigingsadres:
Zuiderbad
Hobbemastraat 26
1071 ZC Amsterdam

info@sdva.nl
www.sdva.nl

Postadres:
Studenten Duik Vereniging Amsterdam
VU Hoofdgebouw 0D
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.