Skip to main content
SSRA

Je staat op het punt te beginnen aan de mooiste tijd van je leven: je studententijd. Het studeren zelf is natuurlijk belangrijk, maar het studentenleven biedt meer. Door lid te worden bij een studentenvereniging grijp je de kans alles uit je studententijd te halen wat erin zit.

Grootste studentenvereniging van Amsterdam

Met 400 leden is SSRA een van de grootste studentenverenigingen van Amsterdam. En het lidmaatschap biedt bij ons vele voordelen: de kans zowel leuke als nuttige ervaringen op te doen in verschillende besturen of commissies, het vergroot in één klap je sociale netwerk en met onze uiteenlopende activiteiten zorgen wij voor de broodnodige ontspanning tijdens je studie. Je hoeft natuurlijk niet het maximale uit je studententijd te halen, maar het kan wel!

Meer weten over hoe het is om lid te zijn bij deze vereniging? Lees dan ook het interview met SSRA!

Contact SSRA

Leidsegracht 108
1016 CT Amsterdam
ssra.nl
bestuur@ssra.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.