Skip to main content

A.A.S.R. Skøll (roeien)

De Algemene Amsterdamse Studentenroeivereniging Skøll staat voor de perfecte combinatie van (fanatiek) sporten, een ontspannen sfeer & gezelligheid!

A.H.C. Quick (honkbal)

A.H.C. Quick is een groeiende en gezellige vereniging, waar spelplezier heel belangrijk is, maar waar ook gestreden wordt voor de overwinning.

A.S.A.V. Aquila (atletiek)

Studenten die atletiek bedrijven en studenten die interesse in atletiek hebben, vormen de doelgroep van Aquila.

A.S.R. BLOK (Paardensport)

A.S.R. BLOK is de gezelligste ruitervereniging van Amsterdam.

A.S.R. Nereus (roeien)

Met 953 actieve leden is de A.S.R. Nereus de grootste studenten roeivereniging van Nederland.

A.S.R.V. Ascrum (Rugby)

De Amsterdamse Studenten Rugby Vereniging Ascrum is rijk aan tradities en niet weg te denken binnen het Nederlandse rugby.

A.S.S.V. Esprit (Schermen)

Esprit is dé schermvereniging voor Amsterdamse studenten. Wij zijn een diverse groep studenten schermers en vinden de sfeer minstens zo belangrijk als fanatiek sporten.

A.S.T.P. V. Chip & Charge (tennis en padel)

Chip & Charge is dé Amsterdamse Studenten Tennis Vereniging voor (ex)-studenten die sport en gezelligheid willen combineren.

A.S.Z.V. Orionis (zeilen)

Amsterdamse studentenzeilvereniging Orionis is de vereniging voor jou als je houdt van zeilen en een te gekke studententijd wilt beleven!

A.S.Z.V. Spons (zwemmen)

SPONS is dé studentenzwemvereniging van Amsterdam met de focus op water, gezelligheid en sportiviteit.

Amsterdam Lions Lacrosse (lacrosse)

The Amsterdam Lions are the most successful lacrosse club in the Netherlands and are based in the city of Amsterdam

Amsterdamse Cricket Club (cricket)

De Amsterdamsche Cricket Club heeft een Studententeam die op de zaterdagmiddag speelt.

Amsterdamse Studenten Alpen Club (bergsport)

De Amsterdamse Studenten Alpen Club is een gezellige, ongedwongen studenten sportvereniging met 426 leden die deel uit maken van de Nederlandse Studenten Alpen club.

Derm (funsports)

DERM staat voor de ideale combinatie van funsport (windsurfen, golfsurfen, snowboarden, wakeboarden en kiten)en gezelligheid.

Korfbalvereniging Oranje-Nassau (korfbal)

Studenten korfballen bij Oranje Nassau voor gezelligheid en fanatiek trainen, gezellige borrels en nog veel meer.

Okeanos (roeien)

Okeanos is dé studentenroeivereniging van Amsterdam, waar iedereen zijn plek snel zal vinden door de persoonlijke aanpak. De perfecte invulling aan je studententijd!

Phanos (atletiek)

Phanos is een Amsterdamse studenten atletiekvereniging gesitueerd in het Olympisch Stadion.

S.K.V. Amsterdam

De Studentenkorfbalvereniging van Amsterdam is dé korfbalplek voor studenten. Iedereen met een beetje korfbalervaring en studie aan de UvA, VU of HvA is welkom. Als sportvereniging heb je uiteraard trainingen en gezelligheid.

SKITS (schaatsen, skeeleren, wielrennen)

In de winter wordt er door SKITS geschaatst op de Jaap Eden baan in Amsterdam. In de zomer worden de schaatsen ingeruild voor de fiets en de skeelers.

STAH (turnen)

STAH is dé studententurnvereniging van Amsterdam en wij zijn er voor alle studenten met interesse in turnen. Bij ons staat plezier en gezelligheid voorop en is bovenal iedereen welkom.

Studenten Duik Vereniging Amsterdam (duiken)

Studenten Duik Vereniging Amsterdam (SDVA) is een duikvereniging speciaal voor studenten en oud-studenten.

SVU Basketbal (basketbal)

SVU Basketbal is een sportclub voor studenten in Amsterdam. Onze heren en damesteams spelen op verschillende niveaus in de Nederlandse basketbalcompetitie.

SVU Volleybal (volleybal)

SVU is één van de goedkoopste volleybalverenigingen van Nederland! SVU staat garant voor een geweldig sociaal volleybalseizoen!

TeniSTA (tennis)

Welkom bij TeniSTA, de gezelligste en sportiefste studenten tennis vereniging van Amsterdam!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.