Skip to main content

C.S.F.R. Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. (gereformeerd)

Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. is het hoofdstedelijk dispuut van C.S.F.R. (christelijke studentenvereniging op gereformeerde grondslag) met ongeveer 45 leden.

C.S.V. Ichthus

Vind jij Christus, vriendschappen en betrokkenheid belangrijk? Dan is Ichthus een studentenvereniging voor jou! De vereniging is landelijk en heeft ook een vereniging in Den Bosch.

De Gereformeerde Studenten Vereniging (gereformeerd)

De Gereformeerde Studenten Vereniging Amsterdam “Petrus Plancius” is een leuke christelijke studentenvereniging met een stuk of 30 leden. We zijn een hechte groep studenten die actief zijn op meerdere vlakken.

Ichthus Amsterdam (christelijk)

Ichthus Amsterdam is een christelijke studentenvereniging voor studenten van HBO en WO. De leden hebben verschillende kerkelijke achtergronden, van reformatorisch tot evangelisch.

MashriQ (islamitisch)

MashriQ is een actieve en eigentijdse vereniging voor studenten die een gemeenschappelijke interesse hebben in de subcontinentale (Indiaas-pakistaans) cultuur.

Navigators Amsterdam (christelijk)

Navigators Studentenvereniging Amsterdam (NSA) is de grootste christelijke studentenvereniging van Amsterdam

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.