Skip to main content

Amsterdams Studenten Orkest (orkest)

Het Amsterdams Studenten Orkest is een jong studentenorkest in Amsterdam onder leiding van dirigent Peter Veenhuizen. Er zijn geen audities, iedereen is welkom.

Amsterdamse Kamer van Verenigingen

De Amsterdamse Kamer van Verenigingen is de koepelorganisatie van 25 Amsterdamse studentenverenigingen.

ASKV Particolarte (kunst & cultuur)

Particolarte is een studentenvereniging gericht op kunst en cultuur. Op allerlei manieren kun je bij ons je creativiteit uiten.Zo zijn er meer dan 20 commissies voor allerlei verschillende kunstvormen

ASVA

Het begin van je studietijd betekent het begin van een nieuw leven. De ASVA studentenunie helpt je hierbij! Zij geven antwoord op al jouw vragen.

De Amsterdamse Studenten Debatvereniging Bonaparte (debat)

De Amsterdamse Studenten Debatvereniging Bonaparte is uitgegroeid tot een van de beste debatverenigingen van Nederland.

Family of Academic Minds (F.A.M.)

Family of Academic Minds (F.A.M.) is een studentenvereniging die als doel heeft om een studentengemeenschap te creëren, waarbij diversiteit en inclusie centraal staan.

Senti Questo (internationaal)

Senti Questo is een internationale studentenvereniging, gelinkt aan de Hotelschool Den Haag. Senti Questo brengt studenten bij elkaar door middel van feesten en evenementen.

SIB (internationaal)

SIB is dé internationaal georiënteerde studentenvereniging van Amsterdam. Bij SIB krijg je de kans om allerlei instanties en organisaties te bezoeken.

Studentenkoor Amsterdam (koor)

Het Studentenkoor Amsterdam (SKA) is een jong en enthousiast koor bestaande uit 70 (oud)studenten.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.