Skip to main content
Okeanos (roeien)

Bij Okeanos Amsterdam kun je de perfecte invulling geven aan je studententijd! Wil je streven naar topprestaties op het water en in 2020 in Tokyo zijn, of juist veel borrelen en feesten naast het roeien? Het is allemaal mogelijk. Gevestigd aan de nationale roeibaan van Nederland, de Bosbaan, waar je zij aan zij naast de olympische topsporters vaart.

Veel mogelijkheden bij Okeanos

Naast het kweken en ontwikkelen van toptalent op roeigebied biedt Okeanos ook vele mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen door bijvoorbeeld grote events te organiseren en nieuwe mensen te leren kennen in jaarclubs, commissies of disputen. Iedereen vindt zijn of haar plek bij Okeanos. Altijd met persoonlijke aandacht en het streven naar de beste resultaten. Niet voor niets zijn Okeanos-roeiers sinds 1980 onafgebroken vertegenwoordigd geweest op de Olympische Spelen. Dus wordt lid in onze herfst- of lente-introductieperiode en ervaar het zelf! Okeanos, altijd vooraan.

Afroeiperiode Okeanos

Je begint met een afroei periode van 5 weken, waarin je alle kanten van de vereniging leert kennen. Hierin zul je de tradities van de vereniging zien. Echter hebben wij geen ontgroeningsperiode. 
Na deze periode mag je kiezen of je een echte okeanied wordt. 

Contact R.S.V.U Okeanos

Bosbaan 8
Amsterdam
(aan de nationale roeibaan in het Amsterdamse bos)

www.okeanos.nl
bestuur@okeanos.nl

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.