Skip to main content
Navigators Amsterdam (christelijk)

Navigators Studentenvereniging Amsterdam (NSA) is de grootste christelijke studentenvereniging van Amsterdam welke opgericht is in 1990. NSA heeft meer dan 360 leden waarvan 220 actief betrokken bij de vereniging.

Christus kennen en hem bekend maken

Bij NSA integreren we ons christen zijn met een actieve en mooie studententijd. Het motto 'Christus kennen en bekend maken' komt door allerlei activiteiten tot uiting en geeft ruimte om in je studententijd te groeien in het volgen van Jezus. Onze leden hebben verschillende christelijke achtergronden en dat maakt de vereniging tot een diverse maar hechte groep.

Disputen NSA

De vereniging is opgedeeld in 10 disputen die allemaal een eigen karakter hebben. Binnen de disputen wordt er tweewekelijks gegeten, met elkaar gesproken over een onderwerp en bijbelstudie gedaan. Daarnaast ondernemen disputen naast de woensdagavonden vaak ook allerlei activiteiten en gaan ze weekenden weg. Naast het intensieve contact binnen de verschillende disputen, komt de vereniging tweewekelijks bij elkaar voor gemeenschappelijke activiteiten zoals lezingen, vieringen, algemene ledenvergaderingen, een open podium, feesten etc. Elke week is er na de verenigings- of dispuutsactiviteit een borrel. Buiten de woensdagavonden om zijn er ook nog allerlei activiteiten door het jaar heen zoals weekenden, gala's, feesten en sportactiviteiten.

Kortom, genoeg activiteiten en mogelijkheden om te genieten en te groeien in karakter en geloof tijdens je studententijd.

NSA: geloof in je studententijd!

Lid worden bij Navigators Studentenvereniging Amsterdam

Ben jij op zoek naar de studententijd van je leven en wil jij dit combineren met het christelijke geloof? Word dan lid bij Navigators Studentenvereniging Amsterdam.

Kom tijdens de introductieperiode van de VU, UvA of HvA een keer langs! Op de website kun je het volledige programma vinden.

Contact Navigators Studentenvereniging Amsterdam

www.nsamsterdam.nl
bestuur@nsamsterdam.nl

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.