Skip to main content
Mimagine

Mimagine is de studievereniging voor studenten van de opleiding Creative Business en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze bruisende studievereniging bestaat al bijna 20 jaar en zorgt ervoor dat jij het optimale uit je studententijd kunt halen. Zonder ontgroening en verplichtingen maak jij deel uit van een sociale vereniging. Als lid kan jij meedenken of meehelpen bij het organiseren van activiteiten wanneer je aansluit bij een commissie binnen deze vereniging. Zo zijn er onder andere de mediacommissie en de borrelcommissie.

Activiteiten

Voor de leden van Mimagine worden verschillende activiteiten georganiseerd. Deze variëren van gezellige borrels tot interessante lezingen. Omdat Mimagine al meer dan 20 jaar bestaat, heeft deze studievereniging een groot netwerk waar jij gebruik van kunt maken. Hierdoor worden er ook gemakkelijk allerlei studiegerelateerde evenementen georganiseerd, bijvoorbeeld uitjes naar mediabedrijven of televisieprogramma’s. Daarnaast wordt er jaarlijks een wintersportreis georganiseerd, is er een jaarlijks gala van Mimagine en zijn er gezellige borrels om jouw medestudenten beter te leren kennen en te netwerken. Elk jaar begint deze vereniging met het ‘eerstejaarsweekend’, waar studenten elkaar beter leren kennen en er ontspannende activiteiten worden georganiseerd.

Contact studievereniging Mimagine

mimaginemail@gmail.com
mimagine.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.