Skip to main content
MashriQ (islamitisch)

MashriQ is een platform en netwerkorganisatie met Islamitische inspiratie, waarbij de ontmoeting tussen oosterse en westerse waarden en identiteit centraal staan. Middels het organiseren van lezingen, cursussen en borrels verbinden, informeren en amuseren wij studenten en professionals.

Den Haag, Rotterdam en Amsterdam

Studenten doen middels commissie- en bestuurswerkzaamheden vaardigheden op die van pas komen in hun toekomstige loopbaan. Wij zijn gevestigd in Den Haag (de Haagse Hogeschool) Rotterdam (Universiteit Rotterdam) en Amsterdam (Vrije Universiteit). MashriQ is er voor studenten en afgestudeerden. Join ons in één van de studentenverenigingen of de alumni!

Contact MasriQ Den Haag

Johanna Westerdijkplein 75
The Hague

denhaag@mashriq.nl
www.MashriQ.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.