Skip to main content
Logos

Logos is de studievereniging voor studenten van de opleiding Logistics Management en Logistics Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze vereniging zorgt er sinds 2011 voor dat studenten van de logistieke opleidingen aan de HvA het beste uit hun studententijd halen. Logos heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld tot echte schakel tussen studenten en het logistieke bedrijfsleven.

Activiteiten

Logos organiseert ontspannende en leerzame evenementen voor de leden. Er worden interessante excursies georganiseerd waar studenten meer leren over hun toekomstige werkomgeving en vakgebied. Ook worden er gezellige borrels en activiteiten georganiseerd waar studenten elkaar beter leren kennen en een netwerk kunnen opbouwen. Sinds 2015 organiseert Logos jaarlijks het event ‘Logistics Day’ waar studenten op een vrijblijvende manier een goed beeld van de logistieke wereld krijgen. Ook worden er jaarlijks speeddates gehouden die zich richten op het vinden van een stageplek bij logistieke bedrijven.

Contact studievereniging Logos

bestuur@svlogos.nl
svlogos.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.