Skip to main content
Ichthus Amsterdam (christelijk)

Ichthus Amsterdam is een christelijke studentenvereniging voor studenten van HBO en WO. De leden hebben verschillende kerkelijke achtergronden, van reformatorisch tot evangelisch. In de activiteiten is er een mix van serieus met het geloof bezig zijn en ontspanning.

Diepgang en gezelligheid Ichthus

Diepgang en gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor een gave tijd op de vereniging. Samen eten, bijbelstudie, in open sfeer je geloof delen gaan hand in hand met gezelligheid en ontspanning van weekenden, zeilen, cafeetjes, feesten en andere activiteiten. Met een open karakter is Ichthus een plek waar niemand je vertelt wie je moet zijn, waardoor je je snel thuis zult voelen. Ichthus Amsterdam is een relatief kleine vereniging, waar veel oog is voor elkaar.

Contact Ichthus Amsterdam

Bezoekadres
Ichthus Amsterdam
Van Ollefenstraat 9
1065 GJ Amsterdam

Postadres
E.S.V Ichthus Amsterdam
Sportlaan 412
1185 TP Amsterdam

info@ichthusamsterdam.nl
ichthusamsterdam.nl

Instagram: Ichthusamsterdam

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.