Skip to main content
IAM Core

IAM Core is de Amsterdamse studievereniging voor de opleiding Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze vereniging biedt studenten ondersteuning tijdens het volgen van hun studie. IAM Core bestaat uit een grote groep van enthousiaste studenten die graag medestudenten met elkaar in contact brengt door middel van leerzame en gezellige activiteiten. Als lid profiteer je van diverse voordelen om alles uit je studententijd te halen en maak je deel uit van een open community.

Activiteiten

IAM Core legt de focus op het organiseren studiegerelateerde activiteiten, events en netwerken. De vereniging vindt het belangrijk dat studenten meer kennis vergaren buiten hun studie om. Daarom worden er regelmatig leerzame activiteiten georganiseerd zoals seminars, workshops en interessante studiereizen naar het buitenland. De leden worden ook altijd op de hoogte gehouden van alle interessante evenementen op het gebied van CMD. Ook worden er maandelijks gezellige activiteiten georganiseerd zoals borrels, feesten, sportevenementen en filmavonden. De vereniging vindt het dan ook belangrijk dat studenten zich naast hun studie, ook richten op gezelligheid. Als laatste focust de vereniging zich op het belang van netwerken. Via netwerkborrels komen studenten in contact met andere CMD-studenten of CMD-bedrijven. IAM Core organiseert jaarlijks het ‘Stagediving’ evenement waar studenten door middel van een speeddate in contact kunnen komen met CMD-bedrijven voor een stageplek.

Contact studievereniging IAM Core

bestuur@iamcore.nl
iamcore.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.