Skip to main content
ForensX

ForensX is een kleine studievereniging die is opgericht voor studenten van de opleiding Forensisch Onderzoek aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze vereniging is opgericht in 2009 en stelt studenten centraal. Het is niet alleen belangrijk dat studenten onderling met elkaar verbonden worden, maar ook met docenten om zo de opleiding te versterken.

Activiteiten

ForensX organiseert diverse activiteiten voor de leden. Dit zijn studiegerelateerde en ondersteunende activiteiten om zo meer uit de opleiding Forensisch Onderzoek te halen. Ook tijdens deze activiteiten staan de studenten centraal. Daarnaast worden er ook gezellige activiteiten georganiseerd om studenten met elkaar te verbinden. Dit zijn evenementen zoals een pubquiz, escaperoom, diverse borrels en bingoavonden. Leden van de vereniging krijgen kortingen op deze activiteiten en gratis consumptie bij borrels.

Contact studievereniging ForensX

forensx.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.