Skip to main content
Family of Academic Minds (F.A.M.)

Family of Academic Minds (F.A.M.) is een studentenvereniging die als doel heeft om een studentengemeenschap te creëren, waarbij diversiteit en inclusie centraal staan. Onze studenten zijn voornamelijk minderheidsgroepen, zoals: eerste generatie studenten, biculturele studenten en studenten uit een lager sociaaleconomisch milieu. Door een inclusieve community op te bouwen hebben wij als doel om deze studenten te ondersteunen. Dit doen wij onder andere door diverse ‘families’ op te zetten, waardoor studenten altijd een groep hebben om op terug te vallen.

Daarnaast organiseren we ook maandelijks evenementen voor onze leden. Door middel van deze evenementen streven wij ernaar om, met onze community, een sense of belonging en uniqueness te creëren op de universiteit en in de maatschappij. De evenementen hebben betrekking tot de culturele, academische en professionele ontwikkeling van studenten, het onderwijs en bedrijven. Voorbeelden van onze evenementen zijn networking workshops, multiculturele diners, lezingen met gastsprekers en healing sessions.

Contact Family of Academic Minds

De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

befam.nl
contact@befam.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.