Skip to main content
DNA

DNA is een kleine, maar fijne studievereniging van de opleiding Life Sciences & Chemistry van Inholland Amsterdam. Kom via deze studievereniging in contact met andere studenten van de opleiding en haal het meeste uit jouw studie. Daarnaast beleef je bij DNA een gezellige tijd en worden er allerlei soorten evenementen georganiseerd.

Activiteiten

DNA heeft meer dan 100 leden en organiseert graag gezellige en leerzame activiteiten. Er worden borrels georganiseerd, studiereizen gepland en studiehulp geregeld. Tijdens deze borrels breid je je netwerk uit en doe je nieuwe connecties op. Je krijgt daarnaast kortingen op de activiteiten zoals bij het paintballen, gala’s en kroegentochten. Deze activiteiten zorgen ervoor dat jij als student aan Inholland Amsterdam een fijne en leerzame studententijd tegemoet gaat. Ook ondersteunt DNA jou natuurlijk bij jouw studie. Er worden bijvoorbeeld regelmatig huiswerkklassen en bijlesmomenten georganiseerd om samen met andere studenten en docenten te kunnen sparren.

Contact

studievereniging-dna.nl
info@studievereniging-dna.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.