Skip to main content
Derm (funsports)

DERM staat voor de ideale combinatie van funsport en gezelligheid. Ze beschikken over eigen surfmateriaal waar leden gebruik van kunnen maken en houden ons o.a. bezig met windsurfen, golfsurfen, snowboarden, wakeboarden en kiten.

Borrels, feesten en reizen bij D.E.R.M.

Daarnaast is er een wekelijkse borrel en gedurende het jaar is er een surftrip naar Biarritz, een wintersport, zijn er vele vette feesten en andere activiteiten. Surfen, biertje, een relaxed sfeertje, gezelligheid: what more do you need for living the good life?!

De contributie van DERM bedraagt jaarlijks €120,- plus materiaalcontributie van 3 incasso's van €40,-. Hiervoor kan je onder andere onbeperkt gebruik maken van al het materiaal, worden er heel veel vette dingen voor je georganiseerd en ontvang je een almanak en zes keer per jaar het blad van de vereniging - de KERM.

Contact D.E.R.M.

Cinema Club Cafe
Thorbeckeplein 16 Amsterdam

www.derm.nl
info@derm.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.