Skip to main content
De Gereformeerde Studenten Vereniging (gereformeerd)

De Gereformeerde Studenten Vereniging Amsterdam “Petrus Plancius” is een leuke christelijke studentenvereniging met een stuk of 30 leden. We zijn een hechte groep studenten die actief zijn op meerdere vlakken. Zo zijn we niet alleen actief bezig met het geloof, maar vinden we studentikoziteit, academiciteit en gezelligheid ook heel belangrijk!

Sociëteit KRATHP

We hebben daarom elke woensdag verschillende activiteiten, waarna we in onze sociëteit KRATHP aan de Prinsengracht in het centrum van Amsterdam tot in de vroege uurtjes borrelen, dansen, met elkaar lachen en discussiëren.

Activiteiten GSVA

Een greep uit onze activiteiten en alles wat we organiseren: bijbelkringen, workshops, feestjes, lezingen, een jaarlijks gala, een liftweekend, bezinningsweekend en andere weekenden weg, de kleinkunstavond, en sportieve activiteiten. Daarnaast zijn er paar jaar ook meerdere weekenden weg en feesten met andere verenigingen die ook zijn aangesloten bij VGS-Nederland.

Binnen de GSVA zal je snel ingezet worden binnen verschillende commissies, zodat je naast je studie het studentenleven leert kennen, vrienden maakt en jezelf kunt ontwikkelen.

Lid worden bij GSVA

Wil jij Amsterdam ontdekken en meer uit je studententijd halen met christelijke medestudenten? Neem eens een kijkje op onze website www.gsva.nl, of vind ons op Facebook of instagram onder de naam GSVA Petrus Plancius. Daar vind je meer informatie, foto’s van verenigingsactiviteiten en data van onze open avonden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen!

Contact Gereformeerde Studenten Vereniging 'Petrus Plancius'

Postadres

Abraham Kuyperplein 13

1067 DE Amsterdam

 

Sociëteit

Prinsengracht 181sous

1015 DB Amsterdam

bestuur@gsva.nl

www.gsva.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.