Skip to main content
De Amsterdamse Studenten Debatvereniging Bonaparte (debat)

De Amsterdamse Studenten Debatvereniging Bonaparte is opgericht in 1998. Sindsdien is Bonaparte uitgegroeid tot een van de beste debatverenigingen van Nederland. Bonaparte is een levendige vereniging, waarin ieder lid zelf bepaalt wat hij uit zijn of haar lidmaatschap haalt. Sommige leden komen vooral om te debatteren, anderen juist voor de gezelligheid. Ieder lid maakt op zijn manier een combinatie van deze facetten van onze vereniging. Bij Bonaparte wordt zowel de geest gescherpt, als van het studentenleven genoten.

Debat-en borrelavonden

Op elke dinsdag wordt er gedebatteerd en geborreld in een van onze twee locaties. Kijk op onze site waar we deze week debatteren. Geïnteresseerden mogen altijd langskomen op de dinsdagavond. Op donderdagavond zijn er regelmatig cursussen en in het weekend zijn er sociale activiteiten en toernooien.

Contact Bonaparte

Nieuwe Achtergracht 170
1018 WV Amsterdam

info@asdvbonaparte.nl
www.asdvbonaparte.nl

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.