Skip to main content
C.S.V. Ichthus

Vind jij het christelijk geloof, vriendschappen en betrokkenheid belangrijk? Dan is Ichthus een vereniging voor jou! Ichthus is een landelijk verband en heeft ook een vereniging in Den Bosch.

Onze vereniging is een kleine, maar super gezellige vereniging. We hebben elke dinsdag een activiteit, dit kan in een klein verband zijn in de vorm van kring, waar we samen een bijbelstudie hebben, of met de hele vereniging om een gezamenlijke activiteit of verdiepingsavond te doen. Na afloop gaan we nog even borrelen in Bar Le Duc, om zo nog te kunnen napraten en genieten van de avond. Sommige donderdagen hebben we ook nog een activiteit met de gehele vereniging.

Binnen Ichthus hebben we een aantal commissies, die zelf verschillende dingen regelen. Zo hebben we de AC (de activiteiten commissie) die, logisch, activiteiten organiseert. Mocht je nou meer hebben met techniek, dan is daar de TechnieCie, of de RedaxCie voor hen die graag een blad publiceren. Voor iedereen is er zo een plekje om bij te dragen aan Ichthus op een manier die bij hen past. Niet alleen leuk, maar ook super leerzaam.

Mocht je dan nog niet genoeg hebben gehad van Ichthus, dan is er nog Ichthus landelijk, de overkoepelende organisatie. Zij organiseren ook nog grote activiteiten, samenkomsten en een feest door het jaar heen om zo nog meer samen te kunnen doen.

Al met al is Ichthus een geweldige studentenvereniging, die de ervaring als student in het prachtige ’s-Hertogenbosch zeker verrijkt!

Contact

Bezoek onze website ichthussh.nl, stuur een mailtje naar info@ichthussh.nl of bekijk ons instagram account @ichthussh voor meer informatie.

HAS Hogeschool
t.a.v. C.S.V. Ichthus ’s-Hertogenbosch
Postbus 90108
5200 MA, ‘s-Hertogenbosch

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.