Skip to main content
C.S.F.R. Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E. (gereformeerd)

Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E., het hoofdstedelijk dispuut van C.S.F.R. is in 1958 opgericht. Wij zijn een christelijke studentenvereniging op gereformeerde grondslag (C.S.F.R.). Op dit moment bestaan we uit zo'n 45 leden. Elke woensdagavond komen we bij elkaar voor afwisselend bijbelstudie, een lezing over het jaarthema, een studiekring of een huishoudelijke vergadering, geleid door onze senatus.

Echt studiekarakter

We onderscheiden ons van andere christelijke studentenverenigingen in Amsterdam doordat we naast Bijbel en borrel ook een echt studiekarakter hebben door vaste studiekringen met onderwerpen als Reformatie, Toekomst of Nietzsche en de acht thema-lezingen. Ook zijn we niet alleen bij een landelijke vereniging aangesloten maar worden leden ook landelijk geïnstalleerd en hebben we samen met het landelijke C.S.F.R. conferenties.

Lid worden bij Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E.

Heb je interesse in onze vereniging? De laatste week van augustus hebben wij een introductieweek en begin september de na-introductie. Wij hebben geen zware ontgroening, want de introductieweek is echt bedoeld om Amsterdam, ons dispuut en de andere aanstaande aspirant-leden te leren kennen. Voor meer informatie kunt je ook op onze website kijken!

Contact Abactiaat Am.St.E.Lo.D.A.M.E.N.S.E.

Nieuwe Keizersgracht 44b
1018 DS Amsterdam

abactis@csframsterdam.nl
csframsterdam.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.