Skip to main content
BSKA

BSKA is een studievereniging voor alle studenten van de opleiding Bestuurskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. De vereniging is in 2013 opgericht en is sindsdien een bekend fenomeen onder de opleiding Bestuurskunde. BSKA vindt het belangrijk om jou als student meer uit je studie te laten halen. De speerpunten van de vereniging zijn dan ook: netwerk vergrotend, verbindend en studie ondersteunend. Door middel van diverse activiteiten krijg je de kans om je netwerk uit te breiden, word je in contact gebracht met andere studenten en word je ondersteund in het volgen van je studie. De vereniging staat ook altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties.

Activiteiten

Als lid van studievereniging BSKA geniet je van veel voordelen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd die jij bij kan wonen als lid. Dit zijn formele activiteiten zoals symposiums, debatten en bedrijfsbezoeken. Ook worden er veel informele activiteiten georganiseerd, deze zijn vooral bedoeld om studenten in contact te brengen met elkaar. Dit zijn activiteiten zoals uitstapjes naar verschillende steden, onvergetelijke studiereizen, borrels, feesten, kroegentochten, gala’s en heerlijke diners. Met deze activiteiten wil de vereniging jou als student stimuleren om meer uit je studie te halen, maar vooral ook om jou een gezellige studententijd te laten beleven. Naast deze activiteiten krijg je ook samenvattingen en tentamentrainingen van het actuele studiemateriaal. Op deze manier wil de vereniging genoeg studieondersteuning bieden.

Contact

bska.nl
info@bska.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.