Skip to main content
A.S.V. Prosperus

A.S.V. Prosperus is een studievereniging voor studenten van hogeschool Inholland Diemen. Speciaal voor de opleiding Business, Finance & Law kunnen studenten zich aanmelden om het maximale uit hun studententijd te halen. De vereniging heeft een aantal doelen voor ogen om dit te realiseren. Als eerste staat het creëren van verbinding tussen de theorie en de praktijk centraal. Studenten moeten meer kansen krijgen om tijdens hun opleiding in contact te komen met de praktijk en het bedrijfsleven. Het tweede doel gaat over de omgang tussen studenten, docenten, het bedrijfsleven en alumni. Het versterken van deze verbinding vindt de studievereniging belangrijk. Als derde vindt A.S.V. Prosperus verdieping in het vakgebied belangrijk. Door middel van activiteiten wordt de kennis van studenten vergroot en krijgen ze de mogelijkheid om zich meer te oriënteren op hun toekomst. Als laatste is onderwijs een belangrijke waarde van de studievereniging. In overleg met docenten en decanen wordt het onderwijs zo goed mogelijk op de wensen van studenten aangepast. Deze ambitieuze studievereniging is er een waar veel waarde wordt gehecht aan samenhang en gezelligheid.

Activiteiten

A.S.V. Prosperus organiseert verschillende activiteiten voor studenten om van hun studietijd een studententijd te maken. Er worden diverse borrels georganiseerd waar studenten met elkaar kunnen netwerken. Er worden daarnaast ook informatieve evenementen georganiseerd zoals bedrijfsbezoeken en workshops, om meer verdieping te krijgen binnen het vakgebied.

Contact studievereniging A.S.V. Prosperus

info@asvprosperus.nl
Facebook A.S.V. Prosperus

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.