Skip to main content
a.s.v. BUILD

BUILD is een Amsterdamse studievereniging voor studenten van de opleiding Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze vereniging is in 2009 opgericht en verbetert al sinds die tijd het contact tussen studenten, docenten, alumni en het werkveld. Deze studievereniging is dan ook een educatieve aanvulling op de opleiding en vindt het belangrijk dat studenten met elkaar in contact komen. De vereniging focust zich tot op het heden niet meer alleen op Bouwkunde, maar op heel Built Environment (vooral Civiele techniek en Bouwtechnische bedrijfskunde). Zo wordt er geen onderscheid gemaakt in studenten met dezelfde interesse en ontstaat er een hechte groep aan (nieuwe) studenten.

Activiteiten

BUILD wil door middel van leerzame en relevante evenementen en personen, studenten met elkaar in contact laten brengen. Deze activiteiten zijn zowel formeel als informeel. De verenging organiseert netwerkborrels en bedrijvendagen. Dit zijn dagen waarbij je als student en docent met elkaar in contact komt binnen de opleiding. Op deze manier bouw je snel een netwerk op. Dit brengt later ook weer veel voordelen met zich mee tijdens het zoeken naar een stage of baan. Ook organiseert de vereniging meerdere reizen en excursies per jaar. Zo is er bijvoorbeeld in het eerste jaar de Maastrichtreis, dit is een leerzame en gezellige reis voor eerstejaars. Ook worden er bezoeken georganiseerd in het werkveld zodat je meer kennis krijgt van de praktijk. Als laatste worden er door de vereniging feesten en borrel georganiseerd, want naast studeren moet het natuurlijk ook gezellig zijn. Deze borrels worden eens per blok georganiseerd en daarnaast vinden er nog andere feesten en evenementen plaats, zoals een kerstgala. Deze evenementen draaien om gezelligheid en het uitbreiden van je netwerken. Leden worden via deze evenementen met elkaar in contact gebracht en krijgen ook de kans om zich individueel te ontwikkelen. Zo beleven studenten naast het volgen van een studie ook nog eens een gezellige studententijd.

Contact

asvbuild.nl
info@asvbuild.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.