Skip to main content
A.S.T.P. V. Chip & Charge (tennis en padel)

Chip & Charge is dé Studenten Tennis en Padel Vereniging van Amsterdam. Wij staan voor gezelligheid in de vorm van een wekelijkse borrel, tennis- en padelcompetitie, gala’s, feestjes en wintersport. Omdat wij vinden dat iedereen langs mag komen wanneer hij of zij wil, is niks verplicht.

Heb je nog nooit een racket aangeraakt of kun je juist al tennissen als Nadal? Geen zorgen, voor iedereen worden er het hele jaar passende trainingen aangeboden. Ideaal om in vorm te blijven en zo alle tennis- en padel overwinningen met je teamgenoten te kunnen vieren tijdens het aansluitende feestje. Omdat Chip & Charge niet grootschalig is, heb je in no-time een vriendengroep opgebouwd waarmee je jouw studententijd bij ons als onvergetelijk gaat ervaren.

Tot slot spant ons welbekende Zomer Open Toernooi de kroon. Een week vol tennis, bier, gezelligheid en feestjes. Met elke dag een andere activiteit, leuke wedstrijden en jacuzzi’s op het park, zal je niet weg te slaan zijn tijdens die week! 

Langskomen bij Chip & Charge

Ben je nieuwsgierig geworden? Elke maandagavond in september ben je van harte welkom op ons tennispark om een balletje te slaan (op ieder niveau) of gezellig wat biertjes te drinken en spelletjes te spelen! Kom ook gerust langs bij onze wekelijkse borrel op de woensdagavond in de Biblos op Leidseplein vanaf 21:00 uur.

Mocht je vragen hebben, mail dan naar introductie@chipencharge.nl of kom gezellig langs op één van de open clubavonden in september. Tot dan!

Maatregelen omtrent Corona

Let op! A.S.T.P.V. Chip & Charge houdt zich aan de maatregelen die door het RIVM opgesteld zijn. Daardoor kunnen (introductie)activiteiten wijzigen. Hou onze Social Media in de gaten om op de hoogte te blijven van alle activiteiten. 

Facebook: facebook.com/chipencharge
Instagram: instagram.com/chipencharge

Contact Amsterdamse Studenten Tennis en Padel Vereniging Chip & Charge

Radioweg 80
1098NJ Amsterdam

bestuur@chipencharge.nl
chipencharge.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.