Skip to main content
A.S.S.V. Esprit (Schermen)

Esprit is dé schermvereniging voor Amsterdamse studenten. Wij zijn een diverse groep studenten schermers en vinden de sfeer minstens zo belangrijk als fanatiek sporten.

Introductiecursus schermen

Nog nooit geschermd? Geen probleem! Wij geven introductiecursussen van negen lessen waarin je kennismaakt met de sport en de drie verschillende wapens. Meer informatie over de introductiecursus kan worden gevonden op de website van het sportcentrum, het USC.

Mee trainen met A.S.S.V. Esprit

Wil je mee trainen? Wij trainen op maandag- en vrijdagavond in het USC op het Science Park. Op maandag wordt tussen 19:00 en 22:00 les gegeven door Daniel Nivard en op vrijdag tussen 20:00 tot 22:00 door Christian Jelders, waarbij er klassikaal en individueel les wordt gegeven. Dit kan vervolgens tijdens het vrij schermen in de praktijk worden gebracht.

Activiteiten A.S.S.V. Esprit

Is er meer? Jazeker! De vereniging biedt leden de mogelijkheid deel te nemen aan vele verschillende activiteiten. Schermactiviteiten zoals nationale en internationale toernooien, met een groot bereik aan niveaus, worden vaak als hoogtepunten van het jaar gezien. Ook worden sociale activiteiten door de vereniging georganiseerd, van lasergamen tot feestjes!

Contact Amsterdamse Studenten Scherm Vereniging Esprit

Science Park 306
1098 XH Amsterdam

info@assvesprit.nl
Facebook A.S.S.V. Esprit

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.