Skip to main content
A.S.R.V. Ascrum (Rugby)

Het spel met de ovale bal speel je bij de Amsterdamse Studenten Rugby Vereniging Ascrum. Opgericht anno 1962, is de vereniging rijk aan tradities en niet weg te denken binnen het Nederlandse rugby. Na jaren is Ascrum, als studentenvereniging, vertegenwoordigd op vele niveaus binnen rugbyend Nederland.

Lid worden bij A.S.C.R.U.M.

Bij ons begin je als Jonghe Hond. Je krijgt in zes weken tijd de basis van onze prachtige sport aangeleerd. Vervolgens zal je de rest van het jaar spelen tegen andere beginnende studenten teams, waarna samen met de tegenstander de befaamde derde helft van het rugby wordt beleefd in de desbetreffende stad of op de sociëteit. Wie bereid is om rugby te leren kennen, merkt dat strijden voor Ascrum betekent dat je nooit alleen staat; nooit alleen op het veld, maar ook nooit alleen in de kroeg.

Studeer je in Amsterdam en lijkt rugby je wat, komt dan met ons meedoen op woensdag- en vrijdagavond.

Evenementen A.S.C.R.U.M.

Daarnaast gaan we elk jaar met de gehele vereniging op trip naar prachtige bestemmingen waar we zullen rugbyen, maar waar we ook vooral veel zullen drinken en ons vermengen met de lokale schone dames.

Contact A.S.C.R.U.M.

Bok de Korverweg 6A
1067 HR Amsterdam

ws@ascrum.com
www.ascrum.com

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.