Skip to main content
A.S.R. BLOK (Paardensport)

A.S.R. BLOK

Lekker paardrijden en vriendschappen voor het leven sluiten; dat is waar A.S.R. BLOK om draait. Het hele jaar door organiseren we dressuur- en springlessen midden in Amsterdam in de bijzonder mooie stadsmanege bij het Vondelpark: De Hollandsche Manege. Maar BLOK gaat er ook regelmatig op uit. Naar het strand of de hei, voor een middag of een heel weekend. Nederlands of internationaal, iedereen is bij ons welkom. Ben je een ambitieuze ruiter? Doe mee aan het landelijk studentruiterklassement of join ons twaalfkoppige carrouselteam!

En BLOK is meer dan alleen paardrijden: wij houden van gezelligheid. Borrelen op de woensdagavond en meer dan genoeg gezellige activiteiten. Feestjes, karaoke, varen op de grachten, noem maar op. 

Lid worden bij BLOK

Binnen BLOK is plek voor iedereen. We hopen je snel te kunnen verwelkomen voor een proefles! Laat ons weten wanneer je kunt komen via ons e-mailadres of het contactformulier op de website. Kom je woensdagavond al?

Contact Amsterdamse Studentenruitervereniging BLOK

Vondelstraat 140 
1054 GT Amsterdam

bestuurblok@gmail.com
www.asrblok.nl

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.