Skip to main content
ASKV Particolarte (kunst & cultuur)

Particolarte is een studentenvereniging gericht op kunst en cultuur. Op allerlei manieren kun je bij hen je creativiteit uiten. Zo zijn er commissies voor allerlei verschillende kunstvormen; muziek, theater, beeldende kunst en dans. Ook kan je schrijven voor het verenigingsblad, je stem laten horen bij de zangcommissie of meewerken aan de grote jaarlijkse toneelproductie. Voor wie liever naar andermans kunsten kijkt, wordt er elke maand een culturele agenda samengesteld. Hierbij krijg je korting op de geselecteerde concerten, musea en theatervoorstellingen. Zelf iets aandragen kan ook altijd.

Open podium Particolarte

Drie keer per jaar wordt er een open podium georganiseerd waarbij sketches, ludiek toneel, zelfgeschreven liedjes en andere acts worden vertoond door de leden. Verder geeft Particolartes songfestival iedereen een kans om onder begeleiding van een vaste band de sterren van de hemel te zingen. Ook hier geldt weer: je hoeft niet mee te doen, je bent ook van harte welkom als publiek! Verder worden er gedurende het jaar verschillende feesten georganiseerd, zijn er twee introductie-weekenden en twee buitenlandweekenden.

Eten en borrel Particolarte

Natuurlijk heeft niet alles wat Particolarte doet met kunst te maken. Zo kun je elke maandagavond om 20.00 uur (voor 3 euro) komen eten in de Krater, met aansluitend een gezellige (thema)borrel tot diep in de ochtend. 

Geen ontgroening bij Particolarte

Tenslotte is Particolarte een open studentenvereniging zonder hiërarchie, verplichtingen of ontgroening. Doe vrijblijvend mee aan een van de activiteiten (zie onze agenda op de website) of kom een keer langs op de borrel! Als je vragen hebt kun je altijd mailen naar info@particolarte.nl

Contact Amsterdamse Studenten Kunstvereniging Particolarte

Borreladres:
De Krater
Prinsengracht 181

particolarte.nl
info@particolarte.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.