Skip to main content
A.S.A.V. Aquila (atletiek)

Aquila organiseert elke donderdag vanuit het Olympisch Stadion recreatieve hardlooptraining. Voor specialistischer trainingen kun je je aansluiten bij een trainingsgroep van Phanos. Verder wil de vereniging studenten wegwijs maken in de atletieksport en ze meer bij de sport betrekken. Aquila onderhoudt contacten met verschillende instanties (onderwijsinstanties, atletiekverenigingen etc.) om optimaal te kunnen werken. Aquila heeft als doel het bevorderen van de Amsterdamse studentenatletiek en het stimuleren van contact tussen studentatleten. Vrijblijvendheid en gezelligheid staan bij ons voorop. Wij verzorgen teams voor verschillende atletiek- en hardloopevenementen zoals de Batavierenrace.

Lid worden bij A.S.A.V. Aquila

Studenten die atletiek bedrijven en studenten die interesse in atletiek hebben, vormen de doelgroep van Aquila. Dit moet in ruime zin worden opgevat. Je hoeft om lid te worden niet verbonden te zijn aan de Atletiekunie. Studenten die alleen aan trainingen of aan evenementen willen deelnemen of studenten die om andere reden interesse hebben in atletiek, kunnen lid worden.

Het is mogelijk om eerst 3 keer gratis mee te trainen bij Aquila om te kijken of hardlopen of baanatletiek iets voor je is.

Contact Amsterdamse Studenten Atletiek Vereniging Aquila

Science Park 306
1098 XH Amsterdam

secretaris@asavaquila.nl
www.asavaquila.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.