Skip to main content
Amsterdamse Kamer van Verenigingen

Geachte (aankomend) student! Ben jij al Lid? Of kun je niet kiezen tussen al die verenigingen in Amsterdam? Op de website, www.lidwordeninAmsterdam.nl, vind je informatie over de 25 aangesloten verenigingen van de AKvV. Je vindt hier onder andere informatie over het aantal leden, de contributie, de groentijden en de introductieactiviteiten en open feesten van de verenigingen. Ook vind je informatie over de Word Lid week.

Amsterdamse Kamer van Verenigingen 

De Amsterdamse Kamer van Verenigingen is de koepelorganisatie van 25 Amsterdamse studentenverenigingen. De doelstellingen van de AKvV zijn o.a. het bevorderen van overleg en samenwerking tussen de aangesloten verenigingen, het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de lidverenigingen en het voor het voetlicht brengen van het verenigingsleven. Dit doel probeert de AKvV onder andere te bereiken door middel van ALV’s, het onderhouden van contact met gemeente, onderwijsinstellingen, LKvV en het organiseren van grote gezamenlijke activiteiten.

Contact Amsterdamse Kamer van Verenigingen

www.akvv.nl
bestuur@akvv.nl
 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.