Skip to main content
Amsterdams Studenten Orkest (orkest)

Het Amsterdams Studenten Orkest is een jong studentenorkest in Amsterdam. De orkestleden zijn een mix van oudleden van jeugdorkesten van dirigent Peter Veenhuizen en iedereen die op zoek is naar een niveau hoger dan een doorsnee jeugdorkest. Momenteel heeft het orkest ongeveer 40 leden. Elke maandagavond repeteren wij van 20:00 tot 22:00 in de Willem de Zwijgerkerk in Amsterdam-Zuid.

Geen audities bij Amsterdams Studenten Orkest

In tegenstelling tot vele andere studentenorkesten houdt het Amsterdams Studenten Orkest geen audities. Iedereen is welkom. Wel hanteert het bestuur op een aantal posities een maximum en is er voor die posities een wachtlijst.

De repetities vinden iedere maandag (20:00 uur tot 22:00 uur) plaats in de Willem de Zwijgerkerk (Olympiaweg 14, Amsterdam).

Contact Amsterdams Studenten Orkest

Willem de Zwijgerkerk
Olympiaweg 14
Amsterdam

info@amsterdamsstudentenorkest.nl
www.amsterdamsstudentenorkest.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.