Skip to main content
A.H.C. Quick (honkbal)

A.H.C. Quick is een groeiende en gezellige vereniging, waar spelplezier heel belangrijk is, maar waar ook gestreden wordt voor de overwinning.

Doordat we verbonden zijn met alle universitaire sportcentra van Amsterdam kunnen we studenten extra voordelige tarieven bieden. Of je WO-, HBO- of MBO-student bent, maakt daarbij niet uit.

Honkballen bij Quick

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met de honkbal- of softbalteams, dan ben je meer dan welkom. Je kunt namelijk gebruik maken van het gratis introductiepakket. Dit houdt in dat je drie keer kunt meetrainen met het betreffende team waar je interesse in hebt. Op de trainingspagina kun je zien op welke dagen er getraind wordt, voor actuele afspraken kijk je in de agenda. A.H.C. Quick heeft altijd handschoenen beschikbaar, dus je kunt gelijk meedoen.

Instappen is bijna altijd mogelijk. Heb je al ervaring dan ben je op elk moment in het seizoen welkom. Het handigst is het natuurlijk als je mee kunt doen aan de seizoensvoorbereiding en die begint bij A.H.C. Quick in januari met zaaltrainingen.

Als je geen ervaring hebt dan is het beste moment om lid te worden na de zomer. In de koude maanden wordt er namelijk veel op techniek getraind en kunnen ze je zo klaarmaken voor je eerste seizoen. Gedurende het seizoen ben je natuurlijk ook welkom, in eerste instantie om mee te komen trainen. Zodra je de basics onder de knie hebt kun je ook mee gaan spelen.

Honkbal is zomersport

Als je wilt gaan honkballen moet je er rekening mee houden dat het een zomersport is. Dit betekent dat de competitie gespeeld wordt in het seizoen waar voetbal juist stopt; de maanden april t/m augustus. Rond juli zijn er altijd een maand geen wedstrijden i.v.m. de vakanties. De wedstrijden zijn bijna altijd op zondag en afhankelijk van het team duren ze 2 uur of langer. Zolang de zon het toelaat wordt er op een doordeweekse avond getraind. Ieder team heeft een vaste avond die aan het begin van het seizoen wordt bepaald.

Trainen bij Quick

Je kan bij Quick ook alleen trainen; hiervoor zijn speciale contributietarieven en er zullen afspraken gemaakt worden met welk team je wekelijks mee kan doen. Uiteraard kun je ook meedoen met toernooien en andere Quick-activiteiten.

Contact Amsterdamse Honkbal Club Quick

Sloterweg 1043 J
1066 CC Amsterdam
www.quickamsterdam.nl
bestuur@quickamsterdam.nl
 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.