Skip to main content
AEGEE Amsterdam (internationaal)

Al meer dan 35 jaar is AEGEE-Amsterdam de gezellige en veelzijdige studentenvereniging van Amsterdam. Wij bieden zowel het bruisende Amsterdamse studentenleven, als allerlei grenzeloze activiteiten in vele Europese studentensteden. AEGEE-Amsterdam kent geen ontgroening of verplichtingen, maar wel ontzettend gezellige introductieweken! In september bestaat deze introductieperiode uit avonden gevuld met activiteiten zoals feesten, uitstapjes, etentjes, spelletjesavonden en nog veel meer!

Na de introductieperiode stopt de pret niet: gemiddeld worden er twee activiteiten per week georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. We bieden jou onder andere gezellige wekelijkse borrels, avontuurlijke liftwedstrijden, een spectaculaire wintersportreis, verschillende feesten, interessante uitwisselingen, een chique gala en, niet te vergeten, de beruchte Kinky-party.

Daarnaast maakt AEGEE-Amsterdam onderdeel uit van een Europees netwerk van ongeveer 160 studentensteden met ongeveer 13.000 verbonden studenten. Dit betekent dat je niet alleen in Amsterdam aan allerlei gezellige activiteiten kunt deelnemen, maar dat je ook de leukste reizen kunt maken om alle hoeken van Europa te ontdekken. Aangezien we zowel actief zijn in Amsterdam als door heel Europa, worden er het hele studiejaar door een groot aantal activiteiten georganiseerd in binnen- en buitenland. Lid worden bij AEGEE betekent dan ook een enorme verbreding van jouw studententijd!

Blijf ook op de hoogte via onze Instagram @aegeeamsterdam en website www.aegee-amsterdam.nl. Hopelijk zien we je bij een van onze open activiteiten!

Contactgegevens AEGEE Amsterdam

office@aegee-amsterdam.nl
www.aegee-amsterdam.nl

aegee amsterdam

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.