Skip to main content
AEGEE Amsterdam

Op zoek naar een grenzeloos gezellige studentenvereniging in Amsterdam? Dan ben je bij AEGEE (spreek uit: ee-sjee) -Amsterdam aan het goede adres! AEGEE-Amsterdam is een Europese studentenvereniging aangesloten bij een netwerk van meer dan 100 AEGEEs door heel Europa. Verleg je grenzen en ga mee op avontuur tijdens onze ledenweekenden, skivakanties, liftwedstrijden, goedkope zomervakanties of de tal van andere gezellige en avontuurlijke tripjes. Afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld gelift naar Leipzig, Budapest, Stuttgart en Szczecin, zijn we op skivakantie geweest naar Risoul en Les Deux Alpes en gingen we voor ons Europees Leden Weekend naar Helsinki, Sofia en Tirana.

Naast onze focus op Europa houden wij ook van echte Amsterdamse gezelligheid. Elke dinsdag borrelen we op onze vaste borrellocatie en we organiseren regelmatig pre-borrels, themaborrels, feesten en andere activiteiten voor leden. Een aantal hoogtepunten van ons jaar zijn de Halloween borrel, het kerstdiner, het gala en onze jaarlijkse bootborrel! Hierbij staat het motto "alles kan, niets hoeft" centraal; AEGEE-Amsterdam is namelijk een vereniging zonder ontgroening en verplichtingen. Dit betekent echter niet dat we geen plezier maken; voor eerstejaarsleden wordt er namelijk een uitgebreide introductieperiode georganiseerd in september/oktober, inclusief introductieweken en een introductieweekend!

Kortom: wil je vrienden voor het leven maken in Amsterdam én Europa? Kom gezellig een keer langs! Onze inschrijvingen zijn namelijk het hele jaar door geopend. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van onze open activiteiten en introductieperiode. En stuur ons vooral een DM op Instagram of een mail (office@aegee-amsterdam.nl) als je nog vragen hebt! 

 

Contactgegevens AEGEE Amsterdam

Website: https://aegee-amsterdam.nl/

Instagram: https://www.instagram.com/aegeeamsterdam/

TikTok: https://www.tiktok.com/@aegeeamsterdam?lang=nl-NL

aegee amsterdam

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.