Skip to main content
A.A.S.R. Skøll (roeien)

Skøll Hard Roeien!

De Algemene Amsterdamse Studentenroeivereniging Skøll staat voor de perfecte combinatie van (fanatiek) sporten, een ontspannen sfeer & gezelligheid!

A.A.S.R. Skøll is opgericht in 1966 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste studentenroeiverenigingen van Nederland. De vereniging telt op dit moment ruim 1000 leden! Skøll heeft tientallen Olympisch roeiers voortgebracht en is zeer sterk vertegenwoordigd op zowel nationale als internationale roeiwedstrijden.

Roei Introductie Tijd Skøll

Je carrière op Skøll zal van start gaan met de Roei Introductie Tijd (RIT). Tijdens deze periode van vijf (in april) of zeven (in september) weken word je ingedeeld in een bootje en leer je onder begeleiding van coaches de beginselen van het roeien. Naast het roeien is er genoeg tijd om op Skøll te eten, borrelen en jezelf uit te dossen voor de befaamde themafeestjes. Deze weken zijn geen ontgroening, maar de ideale manier om in een korte tijd kennis te maken met Skøll en veel nieuwe mensen te leren kennen! 

Wedstrijdroeien of Club-acht Skøll

Na de RIT kun je ervoor kiezen om fanatiek te gaan roeien en selectie te doen voor de wedstrijd- of club-acht, of de competitie te starten, wat minder fanatiek roeien (en meer bier) inhoudt. Ook je organisatorisch talent kun je op Skøll kwijt door lid te worden van één van de vele commissies die Skøll rijk is. Zo organiseert Skøll jaarlijks diverse roeiwedstrijden, waaronder de Skøll Cup. Het is niet voor niets dat deze wedstrijd 9 jaar op rij tot best georganiseerde studentenroeiwedstrijd is uitgeroepen.

Skøll staat garant voor de ideale combinatie tussen sporten en gezelligheid. Skøll gaat hard!

Contact Algemene Amsterdamse Studentenroeivereniging Skøll

Jan Vroegopsingel 6 
1096 CN Amsterdam

www.skoll.nl
bestuur@skoll.nl
 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Amsterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Amsterdam.

Studeren in Amsterdam

Ga jij studeren in Amsterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Amsterdam

Ga je in Amsterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Amsterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Amsterdam

Amsterdam is een van de beste steden om te studeren. Wij schreven zelfs een heel artikel met redenen om in Amsterdam te studeren!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Amsterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Amsterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.