Skip to main content
Over ons

Grootste stadsgerichte studentenplatform van Nederland

Studentensteden is het grootste stadsgerichte studentenplatform van Nederland. Studentensteden promoot diverse steden als studentenstad. Wij zijn uitgegroeid tot een online expertise medium waarbij wij de meeste studentensteden in ons portfolio hebben. Binnenkort worden meer studentensteden aangesloten op ons platform.

Groot bereik onder (aankomende) studenten

Wij bereiken gemiddeld 85.000 studenten per maand via onze websites, nieuwsbrieven en socials. Dit zijn aankomende studenten (4/5 havo, 5/6 vwo of mbo4) en actieve studenten.

Door en voor studenten

Studentensteden wordt gemaakt voor en door studenten. Online én offline motiveren wij studenten om een actief studentenleven te leiden. Daarnaast begeleiden wij studenten in het maken van keuzes voor, tijdens en na hun studietijd.

Studentensteden staat direct in contact met aankomende-, studerende en afgestudeerde HBO en WO studenten. Ons stadsgerichte karakter maakt het mogelijk om zowel landelijk als lokaal in contact te komen met uw gewenste doelgroep.

Thema's voor studenten

Wij informeren onze bezoekers over wonen, werken, studeren, vrije tijd, geldzakengezondheidDaarnaast geven onze studenten-bloggers met hun persoonlijke verhalen een beeld van de levensstijl van de student van nu in de verschillende steden.

Naast onze stadsgerichte websites informeren wij studenten ook middels de websites:

Studenten bereiken?

Wilt u studenten bereiken in een of meerdere studentensteden? Kijk dan eens naar onze advertentiemogelijkheden of neem contact met ons op. Op basis van uw wensen maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor een online campagne.

Doel Studentensteden

Ons doel is om studenten te motiveren een actief studentenleven te gaan leiden en (aankomende) studenten goed te informeren over de mogelijkheden in de stad. Wij zijn van mening dat het leiden van een actief studentenleven niet alleen zorgt voor een positieve ontwikkeling van de student, maar ook ten goede komt aan de populariteit en sfeer van dedesbetreffende studentenstad.