← Terug naar overzicht

En? Ben je uitgeslapen? Dan kan je nu een bed verkopen!

Beschrijving

En? Ben je uitgeslapen? Dan kan je nu een bed verkopen! Wij zoeken een salesman/vrouw die zijn/haar talenten verder wil optimaliseren voor onze opdrachtgever. Het betreft een grootwinkelbedrijf welke gespecialiseerd is in het aanbieden van luxeproducten voor een comfortabele slaapkamer voor haar klanten. Zij zijn marktleider. Hebben een professionele inwerkperiode.

De Functie

Wij zoeken geen “gladde” verkopers maar wel adviseurs die een klant echt wil helpen. Wil je leren tijdens je studie, op een professionele manier om te gaan met klanten, dan is dit een mooie kans. Je werklocatie is in Amsterdam Arena of Cruquius bij Haarlem. Wij zijn op zoek naar die persoon, die het leuk vindt om een goed gesprek met de klant te houden. Jouw advies maakt het verschil.

  • Je kunt in een team werken, maar je vindt het ook niet vervelend om zelfstandig te kunnen werken.
  • Je bent enthousiast, gemotiveerd en flexibel.
  • Daarbij heb je bij alles wat je doet een duidelijk doel voor ogen: Een tevreden klant!

Je hoeft niet altijd beide dagen te werken in het weekend. Onze voorkeur gaat uit naar een student die flexibel inzetbaar is. Je opleiding speelt geen rol, wel je motivatie en sales ervaring. Als je gewerkt hebt in de detailhandel en met name in de meubel- en/of slaapkamerbranche, dan is dat mooi meegenomen, maar beslist niet noodzakelijk. Je kunt solliciteren via onderstaande buttons. Wij ontvangen jouw c.v. graag per email, aangevuld met een motivatie en een salarisindicatie.

Deze vacature is in behandeling bij: Eric Bonn Polarisavenue 1 2132JH Hoofddorp Onze opdrachtgever is opgericht in de Jaren ’80 met twee winkels. De succesvolle formule kenmerkt zich door het uitgebreide assortiment, kwaliteitsproducten en verregaande service. Inmiddels hebben ze in Europa meer dan 1000 winkels. Door deze schaal vergroting hebben zij een groot inkoopvoordeel.

Ik wil deze bijbaan!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer bijbanen en stages uit Amsterdam e.o.

Lees ook

cv maken
Boudewijn Trompert Studentensteden Studentenmarketing
Abonneren op