U bent hier

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of bezoek een culturele bezienswaardigheid. Wat kun je allemaal doen in Amsterdam Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Amsterdam Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Amsterdam

Er zijn maar weinig steden waar de keuze op het gebied van uitgaan zo groot is als in onze hoofdstad. Wij zetten de leukste uitgaansgelegenheden van Amsterdam in een handig weekoverzicht!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.

Leuke barretjes en restaurants in Amsterdam

Het blijft de hippe hoofdstad. Elke week opent er in Amsterdam wel een nieuwe koffiebar, een hippe saptent of een gezonde eettent. Dit zijn dé nieuwe food en lifestyle tips die je in je studententijd kan afvinken.