U bent hier

Vrije tijd in Amsterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Amsterdam Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of bezoek een culturele bezienswaardigheid. Wat kun je allemaal doen in Amsterdam Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Amsterdam Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Amsterdam

Er zijn maar weinig steden waar de keuze op het gebied van uitgaan zo groot is als in onze hoofdstad. Wij zetten de leukste uitgaansgelegenheden van Amsterdam in een handig weekoverzicht!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Alles over fitness in Amsterdam

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Amsterdam en alles wat je daarover moet weten.

Leuke barretjes en restaurants in Amsterdam

Het blijft de hippe hoofdstad. Elke week opent er in Amsterdam wel een nieuwe koffiebar, een hippe saptent of een gezonde eettent. Dit zijn dé geijkte én nieuwe food & lifestyle tips die je in je studententijd kan afvinken.

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en nieuwe hotspot bezoeken in Amsterdam is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een Amsterdams festival of feestje en geniet van de uitgelaten sfeer van de hoofdstad.