U bent hier

Studieverenigingen in Amsterdam

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Amsterdam Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Bij een studievereniging combineer je studiegerelateerde activiteiten met gezelligheid. Zo organiseren studieverenigingen bijvoorbeeld studiereizen en lezingen van gastsprekers uit het vakgebied, maar ook gezellige borrels en feesten. Vaak kan je ook korting op studiemateriaal krijgen als je bent aangesloten bij de studievereniging. Ga tijdens de introductie van je studie dus zeker even langs bij de studievereniging!

Aureus

Aureus is the Study Association for all students of the School of Business and Economics at “de Vrije Universiteit” in Amsterdam.

Venae

Venae is de studievereniging voor de opleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Oefentherapie Mensendieck, HBO-verpleegkundige en ESP van de HvA.

SVAAA

De Studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) is voor studenten van de opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam.

A.S.V. Prosperus

De Amsterdamse studievereniging Prosperus is opgericht voor studenten Business, Finance & Law aan hogeschool Inholland Diemen.

Mimagine

Mimagine is een bruisende en sociale studievereniging voor de opleidingen Creative Business en Communicatie aan de HvA.

Logos

Logos is de studievereniging voor logistieke studenten aan de Hogeschool van Amsterdam.

IAM Core

IAM Core is de studievereniging voor de opleiding CMD aan de Hogeschool van Amsterdam.

JuristA

Word lid van de studievereniging JuristA als student HBO-rechten van de Hogeschool van Amsterdam.

ForensX

ForensX is de studievereniging voor leergierige studenten van de opleiding Forensisch Onderzoek aan de HvA.

DNA

Kom bij studievereniging DNA in contact met andere studenten van de opleiding Life Sciences & Chemistry aan Inholland Amsterdam!

BSKA

BSKA is een bruisende studievereniging voor leerlingen van de opleiding Bestuurskunde aan de HvA.

a.s.v. BUILD

BUILD is dé studentenvereniging voor studenten van de opleiding Build Environment aan de HvA.

SEHSO Amsterdam

Ben jij een geneeskunde- of verpleegkundestudent? Word lid van SEHSO Amsterdam en leer door middel van workshops, lezingen en borrels zowel de acute zorg als elkaar beter kennen!

Sefa

Sefa is the study association of Economics and Business (EB) at the University of Amsterdam. Sefa inspires students to transcend, connecting them to their future.