U bent hier

A.A.S.R. Skøll (roeien)

Skøll Hard Roeien!

De Algemene Amsterdamse Studentenroeivereniging Skøll staat voor de perfecte combinatie van (fanatiek) sporten, een ontspannen sfeer & gezelligheid!

A.A.S.R. Skøll is opgericht in 1966 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste studentenroeiverenigingen van Nederland. De vereniging telt op dit moment ruim 1000 leden! Skøll heeft tientallen Olympisch roeiers voortgebracht en is zeer sterk vertegenwoordigd op zowel nationale als internationale roeiwedstrijden.

Roei Introductie Tijd Skøll

Je carrière op Skøll zal van start gaan met de Roei Introductie Tijd (RIT). Tijdens deze periode van vijf (in april) of zeven (in september) weken word je ingedeeld in een bootje en leer je onder begeleiding van coaches de beginselen van het roeien. Naast het roeien is er genoeg tijd om op Skøll te eten, borrelen en jezelf uit te dossen voor de befaamde themafeestjes. Deze weken zijn geen ontgroening, maar de ideale manier om in een korte tijd kennis te maken met Skøll en veel nieuwe mensen te leren kennen! 

Wedstrijdroeien of Club-acht Skøll

Na de RIT kun je ervoor kiezen om fanatiek te gaan roeien en selectie te doen voor de wedstrijd- of club-acht, of de competitie te starten, wat minder fanatiek roeien (en meer bier) inhoudt. Ook je organisatorisch talent kun je op Skøll kwijt door lid te worden van één van de vele commissies die Skøll rijk is. Zo organiseert Skøll jaarlijks diverse roeiwedstrijden, waaronder de Skøll Cup. Het is niet voor niets dat deze wedstrijd 9 jaar op rij tot best georganiseerde studentenroeiwedstrijd is uitgeroepen.

Skøll staat garant voor de ideale combinatie tussen sporten en gezelligheid. Skøll gaat hard!

Contact Algemene Amsterdamse Studentenroeivereniging Skøll

Jan Vroegopsingel 6 
1096 CN Amsterdam

www.skoll.nl
bestuur@skoll.nl
 

Lees ook

Abonneren op