U bent hier

Sportverenigingen in Amsterdam

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen. Er zijn verschillende studentensportverenigingen in Amsterdam Studentenstad. Je vindt hieronder het overzicht van sportverenigingen voor studenten!

Niks missen van de studentensportverenigingen in Amsterdam?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Op zoek naar een andere vereniging? Er zijn ook gezelligheidsverenigingen, religieuze verenigingen en overige studentenverenigingen in Amsterdam!

S.K.V. Amsterdam

De Studentenkorfbalvereniging van Amsterdam is dé korfbalplek voor studenten. Iedereen met een beetje korfbalervaring en studie aan de UvA, VU of HvA is welkom. Als sportvereniging heb je uiteraard trainingen en gezelligheid.

STAH (turnen)

STAH is dé studententurnvereniging van Amsterdam en wij zijn er voor alle studenten met interesse in turnen. Bij ons staat plezier en gezelligheid voorop en is bovenal iedereen welkom.

A.S.S.V. Esprit (Schermen)

Esprit is dé schermvereniging voor Amsterdamse studenten. Wij zijn een diverse groep studenten schermers en vinden de sfeer minstens zo belangrijk als fanatiek sporten.

A.S.R.V. Ascrum (Rugby)

De Amsterdamse Studenten Rugby Vereniging Ascrum is rijk aan tradities en niet weg te denken binnen het Nederlandse rugby.

A.S.A.V. Aquila (atletiek)

Studenten die atletiek bedrijven en studenten die interesse in atletiek hebben, vormen de doelgroep van Aquila.

A.H.C. Quick (honkbal)

A.H.C. Quick is een groeiende en gezellige vereniging, waar spelplezier heel belangrijk is, maar waar ook gestreden wordt voor de overwinning.

TeniSTA (tennis)

Welkom bij TeniSTA, de gezelligste en sportiefste studenten tennis vereniging van Amsterdam!

SVU Volleybal (volleybal)

SVU is één van de goedkoopste volleybalverenigingen van Nederland! SVU staat garant voor een geweldig sociaal volleybalseizoen!

SVU Basketbal (basketbal)

SVU Basketbal is een sportclub voor studenten in Amsterdam. Onze heren en damesteams spelen op verschillende niveaus in de Nederlandse basketbalcompetitie.

Phanos (atletiek)

Phanos is een Amsterdamse studenten atletiekvereniging gesitueerd in het Olympisch Stadion.

A.S.Z.V. Spons (zwemmen)

SPONS is dé studentenzwemvereniging van Amsterdam met de focus op water, gezelligheid en sportiviteit.

Okeanos (roeien)

Okeanos is dé studentenroeivereniging van Amsterdam, waar iedereen zijn plek snel zal vinden door de persoonlijke aanpak. De perfecte invulling aan je studententijd!

Pagina's