U bent hier

Sportverenigingen in Amsterdam

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Amsterdam biedt een groot aanbod van studentensportverenigingen. Dus bekijk hieronder welke studenten sportverenigingen er in Amsterdam zijn

A.S.S.V. Esprit (Schermen)

Esprit is dé schermvereniging voor Amsterdamse studenten. Wij zijn een diverse groep studenten schermers en vinden de sfeer minstens zo belangrijk als fanatiek sporten.

A.S.R.V. Ascrum (Rugby)

De Amsterdamse Studenten Rugby Vereniging Ascrum is rijk aan tradities en niet weg te denken binnen het Nederlandse rugby.

A.S.A.V. Aquila (atletiek)

Studenten die atletiek bedrijven en studenten die interesse in atletiek hebben, vormen de doelgroep van Aquila.

A.H.C. Quick (honkbal)

A.H.C. Quick is een groeiende en gezellige vereniging, waar spelplezier heel belangrijk is, maar waar ook gestreden wordt voor de overwinning.

TeniSTA (tennis)

Welkom bij TeniSTA, de gezelligste en sportiefste studenten tennis vereniging van Amsterdam!

SVU Volleybal (volleybal)

SVU is één van de goedkoopste volleybalverenigingen van Nederland! SVU staat garant voor een geweldig sociaal volleybalseizoen!

SVU Basketbal (basketbal)

SVU Basketbal is een sportclub voor studenten in Amsterdam. Onze heren en damesteams spelen op verschillende niveaus in de Nederlandse basketbalcompetitie.

Phanos (atletiek)

Phanos is een Amsterdamse studenten atletiekvereniging gesitueerd in het Olympisch Stadion.

A.S.Z.V. Spons (zwemmen)

SPONS is dé studentenzwemvereniging van Amsterdam met de focus op water, gezelligheid en sportiviteit.

Okeanos (roeien)

Okeanos is dé studentenroeivereniging van Amsterdam, waar iedereen zijn plek snel zal vinden door de persoonlijke aanpak. De perfecte invulling aan je studententijd!

A.A.S.R. Skøll (roeien)

De Algemene Amsterdamse Studentenroeivereniging Skøll staat voor de perfecte combinatie van (fanatiek) sporten, een ontspannen sfeer & gezelligheid!

Derm (funsports)

DERM staat voor de ideale combinatie van funsport (windsurfen, golfsurfen, snowboarden, wakeboarden en kiten)en gezelligheid.

Pagina's